Menu-ehdotukset
Istuvalle illalliselle:
Omenapuulla savustettuaa nieriää, ruiskrutonkia ja ruohosipulikreemiä
***
Ylikypsää poroa, herkkutattiperunaa ja paistolientä
***
Kolme pientä makua
Manteli, omena ja kinuski
Buffetmenu:
Alkuun:
Pippurista paahtohärkää ja yrttisalaattia
Lohta keittiömme savustamana ja sitruunakreemiä
Suppilovahvero- purjopiirakkaa
Paahdettuja punajuuria ja vuohenjuustoa
Vihersalaattia ja vinaigrettea
Pääruoaksi:
Sitruunakermassa haudutettua merilohta
tai/ ja
Kokonaisena grillattua häränseläkettä ja tummaa timjamikastiketta
Parmesanperunagratiinia ja hunajaisia säräjuureksia
Jälkiruoaksi:
Suklaa- pistaasikakkua ja mascarponevaahtoa
Cocktailtilaisuuteen:
Rapeaa possunkylkeä ja coleslawta
Chorizo- punasipuli- piiras
Paahdettua lohta tartar
Raputoast ala skagen
Tomaatticrostini
Pannacottaa ja timjamimustikoita
Minisuklaabrownies ja vadelmaa
Tyrnishot ja vaniljakermaa
Edellämainitut ovat vain esimerkkejä menuistamme, rakennamme menut halutessanne täysin toiveidenne mukaan