Menu-ehdotukset

Istuvalle illalliselle:

Omenapuulla savustettuaa nieriää, ruiskrutonkia ja ruohosipulikreemiä
***
Ylikypsää poroa, herkkutattiperunaa ja paistolientä
***
Kolme pientä makua
Manteli, omena ja kinuski

Buffetmenu:

Alkuun:

Pippurista paahtohärkää ja yrttisalaattia
Lohta keittiömme savustamana ja sitruunakreemiä
Suppilovahvero- purjopiirakkaa
Paahdettuja punajuuria ja vuohenjuustoa
Vihersalaattia ja vinaigrettea
                          
Pääruoaksi:
Sitruunakermassa haudutettua merilohta
tai/ ja
Kokonaisena grillattua häränseläkettä ja tummaa timjamikastiketta
                                   
Parmesanperunagratiinia ja hunajaisia säräjuureksia

Jälkiruoaksi:
Suklaa- pistaasikakkua ja mascarponevaahtoa
                       


Cocktailtilaisuuteen:

Rapeaa possunkylkeä ja coleslawta
Chorizo- punasipuli- piiras
Paahdettua lohta tartar
Raputoast ala skagen
Tomaatticrostini
               
Pannacottaa ja timjamimustikoita
Minisuklaabrownies ja vadelmaa
Tyrnishot ja vaniljakermaa

Edellämainitut ovat vain esimerkkejä menuistamme, rakennamme menut halutessanne täysin toiveidenne mukaan